Існує маса електричних приладів для подрібнення продуктів, але кухонні терки залишаються необхідною підмогою для багатьох господарок. За допомогою терки зручно швидко нарізати овочі для супів або борщу, нашаткувати капусту, зробити корейську моркву.
Тертки з'явилися тисячі років тому як подрібнювач інгредієнтів під час готування. Тоді терки виглядали трохи інакше, наприклад, римляни робили керамічні терки, в які вдавлювалися камінці для натирання продуктів. Кухонна тертка, яка має звичний для нас вигляд, була придумана для подрібнення сиру, це було у Франції 16 століття.
Сучасні кухонні терки різноманітні за формою та призначенням. У наш час, крім механічних терок, виготовляють електричні, що допомагає прискорити процес подрібнення, але коштує дешевше за комбайн.
Тертка кухонна – чудовий помічник молодій господині, коли ще немає можливості придбати електроприлади. У нашому магазині ви зможете придбати якісні кухонні терки.